Vergoedingen.

orthopedagoog / GZ-psycholoog autisme

Met betrekkig tot vergoedingen is het van belang om een onderscheid te maken in Jeugdzorg (leeftijd tot 18 jaar) en Volwassenenzorg (18 jaar en ouder).

JEUGDZORG.

Praktijk Jan Schrurs heeft een contract voor diagnostiek en behandeling met de gemeenten uit de Regio Limburg Noord (Venlo, Venray, Horst aan de Maas, Gennep, Beesel, Bergen en Peel en Maas) en Midden Limburg (Weert, Leudal, Roermond, e.a.). U dient altijd eerst een verwijsbrief bij de huisarts te halen voordat u in behandeling genomen kunt worden.

VOLWASSENEN.

Praktijk Jan Schrurs heeft een contract met de meeste zorgverzekeraars afgesloten, zodat u in aanmerking komt voor vergoeding van uw behandelingen. U dient altijd eerst een verwijsbrief via de huisarts te verkrijgen.

Wilt u er wel rekening mee houden dat u altijd eerst uw eigen risico op moet maken voordat een zorgverzekeraar vergoeding uitbetaald. In 2016 was dit eigen risico minimaal 385,00 euro.

De gecontracteerde verzekeringen zijn: CZ, VGZ, Menzis, Zilveren Kruis Achmea,DSW, ASR, De Friesland en andere merknamen.

naar pagina 9